El grupo se detiene para comer durante unos minutos antes de reanudar la marcha. El 
ritmo en el que avanzan las vacas determina si los trashumantes hacen parada para comer un menú en el que no falta rancho, platos y productos típicos catalanes como el arrós, col i fesols, la butifarra, embutido, queso y vino. - The group stops to eat for a few minutes before resuming the journey. The cows' pace will determine if the shepherds stop to enjoy a communal meal, which usually includes typical catalan dishes such as rice with beans and cabbage, cold meat, sausages, cheese and wine. 
 (image by Diego Vivanco)
El grupo se detiene para comer durante unos minutos antes de reanudar la marcha. El ritmo en el que avanzan las vacas determina si los trashumantes hacen parada para comer un menú en el que no falta rancho, platos y productos típicos catalanes como el arrós, col i fesols, la butifarra, embutido, queso y vino. - The group stops to eat for a few minutes before resuming the journey. The cows' pace will determine if the shepherds stop to enjoy a communal meal, which usually includes typical catalan dishes such as rice with beans and cabbage, cold meat, sausages, cheese and wine.
©Diego Vivanco
lightstalkers.org/diegovivanco | View all images in this gallery | Play slideshow | Feed-icon-10x10-dim Subscribe via RSS
www.diegovivanco.es
www.kaurimultimedia.com
Icon-previous Icon-next